Mezzanine Management

Partnership

Hierbij presenteren wij graag onze partners met wie we samenwerken om jou, als bedrijfsleider binnen familiebedrijven en kmo’s, nog effectiever te ondersteunen.

Resolvus

Resolvus biedt CFO-niveau advies voor het behalen van zowel strategische als operationele doelstellingen.

Hun diensten omvatten ‘CFO as a Service’, waarbij ze op project- en interimbasis op C-niveau adviseren binnen jouw onderneming.

Fin Forward

Fin Forward ondersteunt bedrijven bij hun dagelijkse financiële en administratieve taken, van financiën tot controlling.

Ze bieden continue ondersteuning door hun eigen personeel in te zetten en zijn beschikbaar voor financieel advies, projectrealisatie, expertise en/of extra ondersteuning op zowel korte als lange termijn.

Belgian Corporate Finance Association vzw

De BCFA, een onafhankelijke vereniging binnen de corporate finance sector, brengt ervaren professionals op het gebied van fusies en overnames samen. Onze missie gaat verder dan alleen het vergroten van de expertise en het netwerk van onze leden; we streven ernaar om de toegevoegde waarde van corporate finance en M&A activiteiten te verspreiden naar een breder publiek.

Wij geloven sterk in multidisciplinaire samenwerking en kennisuitwisseling als middelen om onze doelen te bereiken. Daarom stimuleren we diverse initiatieven op het gebied van wetgeving en ondersteuning van bedrijven. We streven naar verbeteringen in regelgeving, fiscaliteit, financieringsvormen, markttransparantie en meer.

Dit doen we in samenwerking met alle belanghebbenden in de sector en met beleidsmakers, want wij geloven dat alleen door gezamenlijke inspanningen de uitdagingen van vandaag kunnen worden aangepakt.

Mezzanine Management

Mezzanine Management vult de diensten van Resolvus en Fin Forward perfect aan.

Wij zijn geen traditionele consultants; wij zijn uw ‘compagnon de route’. Indien nodig stappen wij ook in de uitvoering, om zo het succes van de ingezette veranderingen te waarborgen.

Wij begrijpen waar u als bedrijfsleider staat, omdat we zelf in uw schoenen hebben gestaan.

We delen uw ervaring en zijn hier om u operationeel te ondersteunen op basis van onze eigen ondernemerservaring.